Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fremstilles for fengsling i barnedødsaken

Harstad/Oslo (NTB-Svein Arthur Kallevik): Den 29 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap på fire av sine barn, blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen. Kvinnen nekter å la seg forhøre av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tjenestemenn ved Senja politidistrikt arbeidet i dag med forberedelsene før fengslingsmøtet mandag. Politiet ønsker ikke å opplyse for hvor lang tid de ønsker Troms-kvinnen varetektsfengslet.

Kvinnens forsvarer, advokat Roar Edvardsen, har gått til frontalangrep mot politiet, som han mener «terroriserer» kvinnen og råder henne til ikke å la seg avhøre. Kvinnen nekter for at hun er skyldig i forsettlig drap.

- Kritikken om at vi driver utilbørlig press mot kvinnen faller på sin egen urimelighet. Det er en særdeles alvorlig sak og siktelse, og vi har visse hensyn å ta i forhold til den videre etterforskningen. Vårt ønske er å være så skånsomme som mulig, sier politiinspektør Frode Karlsen ved Senja politidistrikt til NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!