Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fridde på styremøte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge to var med i styret i Unge Skuespilleres forening, Jan Pande-Rolfsen som formann og Aud Schønemann som sekretær. På et styremøte i 1947 møtte det opp bare to - formannen og sekretæren. Dagen etterpå ble det forlovelse.

- ...A Aud prater med blomstene. Og bruker kjeft på dem. Det sto en blomst og sturet borte i vinduskarmen her i lengre tid, men en dag hadde Aud fått nok, - Ta deg sammen, forlangte hun så streng hun klarte å være. Dagen etter blomstret planta...

- ... Alf Prøysen var en fin og beskjeden mann, et stort menneske og rød i ansiktet ble han da jeg fridde, sier Aud Schønemann.

- Hvafornoe?

- Det var mens vi spilte teskjekjerringa på TV. Jeg sa til Alf at i mitt neste liv skulle jeg fri til ham. Å, du skal få ja, svart'n.

Hamar Arbeiderblad

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling