Drapsdømt har rømt

Frigir bilder av Millehaugen

Politiet frigir overvåkningsbilder av forvaringsdømte Stig Millehaugen, som har rømt fra permisjon i Trondheim.

PÅ RØMMEN: Politiet frigir bilder av dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen - som nå er på rømmen etter å ha unngått å returnere fra permisjon fra Trondheim fengsel onsdag 1. juni. Foto: Politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet frigir bilder av den drapsdømte Stig Millehaugen, som ikke møtte opp ved Trondheim fengsel etter permisjon onsdag ettermiddag.

Nå tyder mye på at Millehaugen har reist til Oslo med fly, melder politiet i en pressemelding. Flyet gikk fra Værnes lufthavn til Oslo ved 12-tiden onsdag formiddag.

- Det er flere funn som underbygger dette, uten at vi ønsker å gå i detaljer. Det er også viktig å understreke at vi fortsatt jobber ut fra flere hypoteser når det gjelder bevegelsene til den etterlyste, sier politiadvokat Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt.

PÅ VEI UT: Her forlater Stig Millehaugen Trondheim Fengsel. Foto: Politiet
PÅ VEI UT: Her forlater Stig Millehaugen Trondheim Fengsel. Foto: Politiet Vis mer

Riksvarsel

Politiet mener Millehaugen videre har tatt toget til Oslo S.

PÅ VÆRNES: Her blir Stig Millehaugen fanget opp av et overvåkningskamera på Værnes. Foto: Politiet
PÅ VÆRNES: Her blir Stig Millehaugen fanget opp av et overvåkningskamera på Værnes. Foto: Politiet Vis mer

Trøndelag politidistrikt sendte ut riksvarsel onsdag ettermiddag. Flere politidistrikt samarbeider om å finne og pågripe ham.

Torsdag morgen har foregått en større politiaksjon på Vinterbro utenfor Oslo, ved boligen til en bekjent av Millehaugen. Politiet mente de hadde grunn til å tro at han oppholdt seg der.

Politiet mener Millehaugen kan være farlig, og gikk torsdag ut og anmodet publikum om å ikke foreta seg noe om de ser ham.

- Kan være farlig

- Vi gjentar at vi ønsker tips fra publikum i saken og at ingen må foreta seg noe på egen hånd. Kontakt politiet hvis du gjort observasjoner som kan være av interesse, sier Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt.

Millehaugen er dømt for overlagt drap og væpnet ran, og soner for øyeblikket en 21 års forvaringsdom som han fikk i 2012.

Det er lovens aller strengeste straff.

Politiet beskriver Millehaugen som noe kraftig bygd, og cirka 179 centimeter høy. Han er født i 1969.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer