Frigir dødsårsaken

Den foreløpige obduksjonen er klar etter at 15 år gamle Nora Quorin ble funnet død tirsdag.

FORSVUNNET: Britiske Nora Quorin (15) ble meldt savnet fra feriested i Malaysia. Tirsdag ble hun funnet død. Video: NTB Scanpix Vis mer

Søndag for halvannen uke siden forsvant 15 år gamle Nora Quorin sporløst fra et feriested i Dusun-skogen i Malaysia.

De ankom stedet dagen i forveien, men etter den første natta var hun borte fra rommet der hun sov med søsknene. Et av vinduene på rommet sto åpent.

Familien var overbevist om at 15-åringen ikke hadde stukket av på egenhånd, mens politiet sa at de ikke hadde noen indikasjoner på at det hadde tilstøtt jenta noe kriminelt.

Funnet

Tirsdag denne uka ble det funnet et lik i forbindelse med søket etter Quorin, og det ble raskt bekreftet at det dreide seg om den savnede jenta.

Nå er den foreløpige obduksjonen klar, og ifølge The Guardian er det fremdeles ingenting som tyder på at noen andre personer har vært involvert.

Politimester i Seremban, Mohammad Mat Yusop, sier at Quorin trolig døde for to-tre dager siden, og at dødsårsaken mest sannsynlig er en indre blødning fra et magesår som mest sannsynlig er forårsaket av sult og stress.

Den avdøde 15-åringen ble funnet i en dyp kløft i terrenget. Hun var naken da hun ble funnet.

Det var to turgåere som fant jenta, og hun måtte fraktes ut med helikopter på grunn av det ekstremt vanskelige terrenget.

- Knust

Quorin var utviklingshemmet, og har av familie og venner blitt beskrevet som en ekstremt sårbar jente.

Familien kommenterte onsdag dødsfallet, og beskrev henne som «hjertet i familien».

- Hun er den mest ekte jenta, og vi kommer alltid til å elske henne. Det at hun har blitt revet vekk fra oss, er utålelig. Hjertene våre er knust. Vi kommer alltid til å elske vår Nora.