Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frigir navn etter slakteulykke

Døde av vådeskudd.

Innlandet politidistrikt frigir i samråd med de pårørende navnet på mannen som omkom i en slakteulykke i Solør tirsdag.

Den omkomne er Vegard Tømmerholen (41) fra Grinder i Grue kommune, melder Glåmdalen.

Ifølge Glåmdalen var Tømmerholen medlem av Grue jakt- og fiskeforening i mange år. Leder i Grue JFF, Martin Tvengsberg, sier til avisa at Tømmerholen var en viktig ressurs for foreningen.

- Vegard var en utrolig initiativrik person, en som har hjulpet mange og som aldri sa nei. Han hadde et utrolig pågangsmot, og var hjelpsom i foreningen vår. Vegard var leder i jakt- og hundeutvalget, og var en pådriver for kurs med hund. Vi har mistet en enorm ressurs når det gjelder kompetanse rundt jakt og slakting, for han lærte bort utrolig mye om partering av vilt, sier Tvengsberg, som har gitt Dagbladet tillatelse til å gjengi uttalelsen.

Foreningen har invitert til åpent møte med kaffe og sosialt samvær torsdag kveld, melder Glåmdalen.

Ulykken

Ulykken skjedde i forbindelse med at Tømmerholen skulle slakte en gris på en gård. 41-åringen skulle sette en såkalt trynestropp rundt grisens snute, samtidig som han holdt i slaktepistolen, ifølge Østlendingen.

Et vådeskudd ble avfyrt, og Tømmerholen ble truffet i brystregionen.

41-åringen ble forsøkt gjenopplivet, uten hell.

Politiet har opprettet en undersøkelsessak, men anser nå ikke dødsfallet som mistenkelig.