Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frigir navn på kvinne som døde etter voldshendelse

Det var Cathrine Sand (39) som døde søndag etter å ha blitt utsatt for grov vold i en leilighet i Trondheim søndag. Navnet frigis etter tillatelse fra pårørende.

FRIGIR NAVN: Politiet i Trøndelag frigir navnet på kvinnen som døde etter en alvorlig voldshendelse. Foto: Trøndelag politidistrikt
FRIGIR NAVN: Politiet i Trøndelag frigir navnet på kvinnen som døde etter en alvorlig voldshendelse. Foto: Trøndelag politidistrikt Vis mer

Politiet i Trøndelag frigir navnet på kvinnen som døde etter en alvorlig voldshendelse i Trondheim.

Det var Cathrine Sand (39) som døde søndag etter å ha blitt utsatt for grov vold i en leilighet i Trondheim søndag.

Det opplyser politiet i Trøndelag i en pressemelding. Navnet frigis etter tillatelse fra pårørende.

Det var klokka 11.27 på søndag at politiet fikk inn melding om at en alvorlig skadet person var funnet i en leilighet på Møllenberg øst i Trondheim.

To menn i 30- og 40-årene er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til drap på kvinnen. Begge ble varetektsfengslet tirsdag. Ingen av dem erkjenner straffskyld. En tredje mann, som er i 30-årene, som ble siktet i saken, ble løslatt.

Alle er kjenninger av politiet fra før, opplyser politiadvokat Eli Nessimo på en pressekonferanse søndag kveld.

- Vi kjenner ikke til hvorfor de var der. De er ikke avhørt ennå, uttalte leder for felles enhet for etterforskning i Trøndelag politidistrikt Anders Sunde-Eidem overfor Dagbladet.

Leder for felles enhet for etterforskning i Trøndelag politidistrikt Anders Sunde-Eidem sier at de ble varslet om hendelsen gjennom en person som hadde fått informasjon fra en annen om at det lå en skadd person i en leilighet på stedet.

På en pressekonferanse seinere søndag opplyser Eidem at varsleren var en slektning av en av de siktede.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media