Friheten over for gribben Foster

London: Friheten er over for gribben Foster, som stakk av av fra en dyrehage i Storbritannia for en uke siden og slo seg ned i et nabolag i Øst-England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foster lot seg ikke fange på mange døgn, men ble fristet av sin yndlingsrett. Dyrepasseren Jo Lobb (21) fra Banham zoologisk hage satte fram en kasse kyllingskrotter i en hage i Reydon søndag, og gribben gikk i fella. Lobb grep Foster og la ham i bakken, og dermed bar det tilbake til dyrehagen for rovfuglen med et vingespenn på 2,4 meter.

Foster deltok i en fugleoppvisning da han benyttet sjansen til å rømme mandag. Siden ble han observert i fylkene Norfolk og Suffolk, og har vakt forbløffelse og bestyrtelse overalt hvor han slo seg ned.

(NTB)

SLOSS:Dyrepasseren Jo Lobb, 21, måtte slåss for å fange bortfløyne Foster, som hadde slått seg ned i hagen på en prestegård i det østlige England, etter at den tre år gamle gribben rømte fra en dyrehage for sju dager siden. Men en kasse kyllingskrotter var mer enn Foster kunne stå imot, og dermed ble han fanget igjen.