Gruppevoldtekt:

Frikjent for gruppe­voldtekt av jente (15)

En nå 18 år gammel gutt ble i oktober frikjent for gruppevoldtekt av en 15-årig jente. Jentas far reagerer på formuleringer i dommen.

ANKET: En nå 18 år gammel gutt ble frikjent for en voldtekt i mai i fjor. Hendelsen skjedde på et hotell i Oslo sentrum. Dommen er anket. Foto: Christian Roth Christensen
ANKET: En nå 18 år gammel gutt ble frikjent for en voldtekt i mai i fjor. Hendelsen skjedde på et hotell i Oslo sentrum. Dommen er anket. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den påståtte voldtekten skjedde i mai i fjor på et hotell i Oslo sentrum, og dommen fra Oslo tingrett vekker nå reaksjoner hos jentas foreldre og bistandsadvokat. Statsadvokaten har anket.

- Vi følte bevisene var sterke, men mener alt ikke er tatt med i vurderingen og at denne saken er gjort til en ord mot ord-sak, sier den nå 16 år gamle jentas far til datter.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer