Frikjent nummer 2

- Det ble intimt, men det var hun som ledet an. Alt skjedde på Andreas premisser, sier en 31-åring som var tiltalt i saken.

CAMPINGVOGNA: Bildet viser campingvogna med tilhørende spikertelt. Foto: Politiet
CAMPINGVOGNA: Bildet viser campingvogna med tilhørende spikertelt. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I taxien på vei til nachspielet, har Andrea forklart at hun flyttet seg fra fanget til mannen som befølte henne på låret, over til fanget til en annen 31 år gammel mann.

(To av mennene var 31 år gamle red. anm.)

Da de ankom nachspielet, pratet Andrea og denne mannen mye sammen.

I avhør forteller 31-åringen at folk satt og pratet, drakk og hørte på musikk på nachspielet. Han kan ikke huske hvor lenge de var på «Harryhytta» og når de dro derfra. Han forklarer at det er vanskelig tidfeste hendelser på natta.

Like før de dro fra nachspielet, satt alle fire i en stor seng i kjelleren, forteller 31-åringen.

I bunnen av saken kan du klikke deg videre til neste avhør.

Han forteller videre at han og de to andre mennene og Andrea hadde tatt «litt ulovlig narkotika» rundt klokka to, like etter at de kom til «Harryhytta». Med det mente han MDMA. De hadde tatt 0,1 gram hver, men han var usikker på om Andrea hadde tatt litt mindre. Han mener også at alle fire røykte hasj.

Ifølge dommen var bare 31-åringen og én av de andre mennene tilstede i kjelleren. Retten fant det bevist utover en hver rimelig tvil at Andrea hadde fått i seg 0,250 gram MDMA, en dose som kunne være dødelig, ifølge en overlege som vitnet i retten. I et seinere avhør nekter 31-åringen for at han har gitt Andrea så mye dop, og at hun da må ha fått mer av noen andre.

- Andrea var i godt humør og sprudlende etter de hadde tatt narkotikaen. Hun var ikke overstadig beruset, man kunne ikke se det på henne, forklarer 31-åringen.

31-åringen forklarer i avhøret at Andrea spurte om en av mennene kunne bære henne ut i taxien som sto utenfor «Harryhytta» fordi hun «frøys så mye at hun ikke klarte å gå».

Han forteller at han ikke husker om alle gikk for egne bein inn i campinghytta, men husker at Andrea gikk rett å la seg i senga under dyna. Hun spurte så om han og en av de andre mennene kunne komme å ligge med henne i senga.

- Det ble intimt, men det var hun som ledet an. Alt skjedde på Andreas premisser. Hun virket veldig fornøyd der og da, sier 31-åringen, som forteller at det ikke på noe tidspunkt var noen som sa at de ikke lenger ville være med på det som foregikk.

Han husker at Andrea på et tidspunkt sa at: «Nå er det over, nå var de ferdige», og forklarer at han ikke forsøkte seg på noe mer da.

Politiet spør mannen om han har noen kommentar til at de skal ha sagt til Andrea at hun ikke skulle reise og at hun ikke skulle kle på seg. Det synes 31-åringen høres «greit ut».

De hadde hatt det kjempefint, så det var ikke så rart, svarer 31-åringen, som er fortvilet over situasjonen.

- Det er vanligvis veldig hyggelig, men ikke når det ender som det gjør nå, sier 31-åringen, som forteller at det var god stemning da Andrea forlot campingvogna og at de utvekslet kontaktinfo.

Andrea har forklart at hun spilte med på den gode stemninga fordi hun var redd. Hun sa også i avhør at hun fikk med seg noen piller fra mannen som skulle dempe «nedturen» MDMA-rusen kunne forårsake.

- Jeg kan ikke forstå at ikke hun kan huske noe, sier 31-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer