Frisk sexlek i sykebil

De to turtelduene greide ikke å styre lysten til de kom hjem. Midt i Stavanger fant de en ambulanse. Paret hoppet inn og hadde sex. Seansen var så heftig at ambulansen er tatt ut av tjeneste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Vi takker for en heit og lystig natt i sykebilen. Det var en utrolig pirrende lek vi hadde bak i bilen deres. Er den ledig i natt også?» var tekstmeldingen som vakten til Røde Kors mottok på sin mobiltelefon ved 23-tida fredag kveld.

- Vi synes denne tekstmeldingen var utrolig frekk. Den er en hån mot den jobben vi gjør som frivillige mannskaper, sier en av Røde Kors' frivillige, Øyvind Märkel til Stavanger Aftenblad.

Ambulansesexen pågikk natt til torsdag, mellom klokka 04 og 06.

Det sommerkåte paret nøyde seg ikke med å kose litt i ambulansen. To oksygenflasker og en dyne fra Sentralsjukehuset i Rogaland ble stjålet. Røde Kors har politianmeldt innbruddet.

- Hvis disse menneskene bare hadde hatt seg en hyggestund i bilen, kunne vi tolerert det. Men når det i tillegg blir stjålet og ødelagt verdier for 30000 kroner, og vi etterpå blir hånet gjennom tekstmeldingen, må vi reagere, sier Märkels kollega, Merethe Sollie.