Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Frisøren fra helvete» er arrestert

En frisør er arrestert, mistenkt for å ha klippet kunde i øret.

BENEKTER STRAFFSKYLD: En amerikansk frisør er arrestert etter å ha klippet en 22 år gammel kunde i øret. Han benekter straffskyld. Foto: Politiet i Madison
BENEKTER STRAFFSKYLD: En amerikansk frisør er arrestert etter å ha klippet en 22 år gammel kunde i øret. Han benekter straffskyld. Foto: Politiet i Madison Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En frisør i delstaten Wisconsin i USA er arrestert, mistenkt for å ha klippet i en kundes øre. Hendelsen skal ha funnet sted før jul.

Den 22 år gamle mannen som dro innom frisørens salong på fredag i håp om å få seg en respektabel klipp måtte kort tid senere dra misfornøyd hjem. I stedet for å barbere sidene av mannens hode, som opprinnelig avtalt, dro frisøren nemlig barbermaskinen over toppen.

Om ikke det var nok, var barbermaskinen innstilt på den korteste innstillingen. Det skriver Wisconsin State Journal​.

Det var imidlertid ikke før stylisten ba 22-åringen sitte stille, og han ikke fulgte ordre, at stylisten tok tak i kundens øre og begynte å vri på det før han klippet i det.

- Selv om det ikke er en forbrytelse å gi noen en dårlig hårklipp, blir du arrestert dersom du klipper noen i øret med vilje, sier Madison-politiets talsmann, Joel DeSpain.

Frisøren, som hevder å klippet i kundens øre ved et uhell, er arrestert, anklaget for å ha skapt kaos mens han var bevæpnet, skriver New York Post, som også døpte mannen «frisøren fra helvete».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!