Fritidsbåt knust - fire savnes

HAUGESUND (NTB): Letingen etter de fire som fryktes omkommet etter at det ble funnet vrakrester fra en fritidsbåt nordvest for Karmøy i går ettermiddag, ble gjenopptatt ved 08.30-tida i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 40 år gammel mann er meldt savnet, men Redningssentralen for Sør-Norge på Sola opplyser at det kan ha befunnet seg opptil fire personer i båten.

  Det ble gjort observasjoner av fire personer da båten dro ut fra Haugesund fredag. De fire skal ifølge redningsleder Erik Hamremoen ha pleid å reise ut i det aktuelle havområdet.

Trolig knust

Redningshelikopter og åtte båter lette i området i går, uten at det ble gjort andre funn enn vrakrester. Den 27 fot store fritidsbåten er trolig blitt knust mot land.

  - Den savnede ble sist sett i Haugesund fredag. Det eneste sikre vi har å gå ut fra, er at vrakrestene som er funnet, med sikkerhet stammer fra den fritidsbåten som er meldt savnet, sier vaktsjef Harald Aase ved Haugesund politidistrikt til NTB.

Ofte i bruk

Fritidsbåten var ofte i bruk og hadde ikke alltid klare bestemmelsessteder når den la ut.

 Det var sterk vind i området fredag, men siden har det vært forholdsvis klart og stille vær.

 I morges var det nesten vindstille og oppholdsvær i det aktuelle leteområdet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer