GIKK HARDT UT: Fritidsboligen på Østre Ramsen ble første gang forsøkt solgt for 27 millioner kroner. Foto: Eiendomsmegler MNEF – avd. Sandefjord
GIKK HARDT UT: Fritidsboligen på Østre Ramsen ble første gang forsøkt solgt for 27 millioner kroner. Foto: Eiendomsmegler MNEF – avd. SandefjordVis mer

Fritidsbolig til salgs med sju millioner i rabatt

Fritidsboligen ble først lagt ut med en pris på 27 millioner kroner, nå selges den for 19,9 millioner kroner.

(Hegnar.no:) I over to måneder har fritidsboligen på Østre Ramsen ligget ute for salg til 27 millioner kroner, melder Øyene.

Prisen ble i slutten av august redusert til 23 millioner kroner, og nå ligger den ute for 19,9 millioner kroner, hele sju millioner under den opprinnelige prisantydningen.

Usikkerhet

Eiendomsmegler Tore Solberg har ifølge avisa tidligere kommentert at han tror det er usikkerhet rundt hva som kan gjøres på eiendommen, som hindrer folk i å slå til.

- Eiendommen ligger jo i et LNF-område, så mange vet ikke hva de kan gjøre med bygningsmassen på eiendommen. Når man kjøper et slikt feriested, gjør man det gjerne for å ha et sted å samle familien på og da vil man ofte ha muligheten til å endre på bygningsmassen.

Spesiell eiendom

Det er ifølge Solberg ikke uvanlig at slike eiendommer ligger ute til salg i over en måned.

- Det er tross alt snakk om en stor investering. Det er en veldig spesiell og fin eiendom som jeg har stor tro på, forteller han til avisa.

Andre økonominyheter:
Gjenopptar dekning av Fredriksen-aksje
Bygger kraftverk for 582 millioner