Fritzl får mange millioner

Vil selge sin historie.

SKREKKENS HUS: I dette huset i Amstetten i Østerrike levde Josef Fritzl og familien et tilsynelatende normalt liv. I kjelleren levde datteren Elizabeth fanget i 24 år. Foto Lise Åserud / SCANPIX
SKREKKENS HUS: I dette huset i Amstetten i Østerrike levde Josef Fritzl og familien et tilsynelatende normalt liv. I kjelleren levde datteren Elizabeth fanget i 24 år. Foto Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BERLIN (Dagbladet): Josef Fritzl setter nå ned prisen for sitt første intervju. Nå er han villig til å fortelle sin historie for ni millioner kroner.

Advokaten som bestyrer Fritzls konkursbo har allerede greid å slå klingende mynt på den groteske historien om mannen som i 24 år holdt sin egen datter som sexslave i kjelleren.

Allerede i løpet av denne uka får et tv-team adgang til huset i Amstetten, der Elisabeth Fritzl var låst inne i kjelleren.

Men opptakene, som skal selges til høystbydende tv-stasjoner over hele kloden, kommer ikke til å by på bilder fra «Skrekkens Kjeller». Den er plombert av myndighetene, og vil ikke til å bli åpnet.

Penger til Elisabeth David Hill i Central European News (CEN) bekrefter overfor avisa Österreich at han har en kontrakt på intervju med Fritzl i cella. Opptakene skal etter planen skje når prosessen mot ham er ferdig i slutten av neste uke. Hill avslører ikke prisen.

- Vi gir selvsagt ikke penger til gjerningspersoner. Derfor har vi avtalt med Fritzls konkursbestyrer at pengene skal overføres direkte til Elisabeth og barna. På denne måten blir framtida hennes sikret, uten at hun selv må gå til mediene med historien sin, sier Hill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer