Fritzl kan slippe ut om 15 år

Hvis han oppviser vesentlig forbedring under soning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ST. PÖLTEN (Dagbladet.no): Dette skjedde på presse-konferansen15.38: Franz Cutka takker media for den gode disiplinen de har utvist under saken - og opplyser samtidig at Fritzls psykiater ikke kan intervjues fordi han holder på med terapi av den dømte.

- Så ønsker vi dere en god hjemreise og håper dere har mange gode minner om St. Pölten.15.36: - Vil Fritzl få adgang til å skrive sine memoarer i fengselet?- Jeg vet ikke om han har tenkt å skrive sine memoarer, så det spørsmålet må vi ta stilling til når det eventuelt dukker opp.15.33: - Hva skjer med konkurskravet mot Fritzl? Vil han få noen mulighet til å ordne opp i dette fra fengselet?

- Den østerrikske staten vil bistå i denne saken; blant annet kan man se på om salg av Fritzls eiendommer kan hjelpe noe på kravene mot ham.15.29: - Forsvarer Mayer sier at Fritzl vil sone i et vanlig fengsel, mens dere sier at han vil bli innlagt på en spesialinstitusjon. Hva er riktig?- Her har det nok skjedd en misforståelse; det fins fengsler uten spesialavdelinger, og det fins fengsler med. Herr Fritzl vil trolig bli lagt inn ved en av disse.15.25: - Det er kjent at Fritzl deler celle med en annen mann. Hvem er denne medfangen?- Det kan vi ikke uttale oss om.15.23: - Hvorfor dukket Josef Fritzl opp uten ringpermen i dag?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer