Frivillige skal søke etter Sigrid (16) på øyene i Oslofjorden

Politiet forteller at etterforskingen trappes opp.

FRIVILLIGE: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde snakket til de frivillige før de skulle ut og lete etter Sigrid. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet
FRIVILLIGE: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde snakket til de frivillige før de skulle ut og lete etter Sigrid. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 22669600. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Tidligere i dag ble det kjent at politiet nå har avsluttet søket etter Sigrid Giskegjerde Schjetne i skogs- og boligområdet rundet Østensjø. Samtidig fortsetter grupper med frivillige leteaksjonen. De var samlet for å få informasjon fra politiet og frivilligkoordinator Bengt Eriksen før de dro ut for å lete.

- Vi fortsetter å lete etter dialog med politiet, vi har fått beskjed om at funn de frivillige har gjort har vært gode funn, så vi fortsetter, sier Geir Strand, som er talsmann for familien til Sigrid.

- Trapper opp Han forteller familien fortsatt forutsetter at politiet bruker store ressurser på saken, selv om de ikke søker aktivt i området, noe politiinspektør Hanne Kristin Rohde bekrefter.

- Jeg vil understreke at etterforskingen trappes opp, vi har ikke satt ned bremsen, men det er begrenset hvor lenge vi kan holde på med søk i områder der det ikke er funnet spor, sier Rohde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer