Frode Sulland forklarer rettsdramaet på Dagblad-TV

Den erfarne forsvarsadvokaten Frode Sulland forklarer hvorfor Thomas Indrebø måtte skiftes ut som dommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barneombudet og eksperter på psykologi, journalistikk og juss kommenterer også rettssaken i de neste direktesendingene, som begynner klokka 1230.

Foruten den kjente advokaten Frode Sulland, får seerne blant annet Dagblad-medarbeiderne Martine Aurdals og Andreas Wieses oppsummering av den dramatiske utviklingen.

Det begynte i morges med at meddommer Thomas Indrebø i morges måtte skiftes ut fordi han har skrevet at Breivik fortjener dødsstraff, og har fortsatt med Breiviks opplesing fra et manus som det aldri har vært hørt maken til i en norsk rett.

Barneombudet Forfatter og journalist Stian Bromark er med oss hver dag, og i dag kommer også Norsk presseforbunds generalsekretær Per Edgar Kokkvold som vil snakke om medienes utfordringer.

I sendinga som begynner klokka 16.00 kommer barneombud Reidar Hjermann i studio for å gi tips og råd om hvordan man skal fortelle om rettssaken til barn og unge. Psykolog Tonje Holt i Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress vil forklare hvem som særlig reagerer på hendelsene den 22. juli og hvordan det er for de berørte når det kommer opp igjen

Til slutt oppsummerer Dagbladets egne medarbeidere Marie Simonsen og Andreas Wiese dagen i retten.

Dagbladets direktesending i morges fortalte AUF-leder Eskil Pedersen og advokat Arild Humlen om sine sterkeste inntrykk fra 22. juli og den pågående rettssaken.

PÅ DIREKTEN: Advokat Frode Sulland er med i Dagbladets direktesending som begynnerr klokka 1230. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
PÅ DIREKTEN: Advokat Frode Sulland er med i Dagbladets direktesending som begynnerr klokka 1230. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer