Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frontkollisjon på Mosseveien

LJABRU (Dagbladet.no): Én person ble alvorlig skadd etter at en personbil og en varebil kolliderte på Mosseveien i Oslo. Trafikken er nå gjenåpnet, men det har dannet seg lange køer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde på Mosseveien ved Ljabrudiagonalen like før klokka 7 i dag tidlig. En Mazda 323 personbil frontkolliderte front med en varebil.

- Føreren av Mazdaen er fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader, sier operativ uteleder Ole Rønningen til Dagbladet.no.

Skader på førersiden

Føreren av varebilen er fraktet til Legevakten, og skal ikke være alvorlig skadd.

De to involverte kjøretøyene skal ha truffet kverandre på førersida, men det er foreløpig for tidlig å si noe om mulige årsaker til ulykken.

- Vi har ikke avhørt vitnene til ulykka ennå, sier Rønningen.

Gjenåpnet for trafikk

Etter ulykken ble trafikken på Mosseveien stengt i begge kjøreretninger, og omdirigert via henholdsvis Europaveien og Nordstrandplatået.

Trafikken på Mosseveien er nå gjenopptatt i begge retninger, men det har dannet seg køer i begge kjøreretninger.

Spesielt er det lang kø inn mot Oslo sentrum. Køen har også forplantet seg til Nordstrand og andre mulige omkjøringsruter.

TOTALSKADD: Det er uklart hvordan ulykken oppsto. Politiet avhører vitner i morgentimene i dag. (Registreringsnummeret er manipulert bort på bildet av Dagbladet.no)
VRAK: Mazdaen ble totalskadd. Føreren ble brakt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.
KOLLIDERTE: Mazdaen nærmest i bildet kolliderte med varevognen som her er tauet opp på Viking-bilen.
Hele Norges coronakart