Frontkollisjon utenfor Trondheim

En person er alvorlig skadd. Det gikk et ras i området på samme tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En person er sendt til sykehus etter at han ble sittende fastklemt i bilen som kolliderte med en lastebil i dag tidlig. Ulykken skjedde på riksvei 715 utenfor Trondheim, på strekningen mellom Flakk og Trolla.

Ifølge politiet skal et steinras ha gått ned i vebanen like før ulykken inntraff.

- Vi fikk melding at en lastebil og en personbil hadde frontkollidert i det aktuelle området samtidig vi fikk melding om at det hadde gått et ras. Vi antar at raset har en sammenheng med bilulykken, sier operasjonsleder ved Sør Trøndelag politidistrikt, Astrid Metlid, til Dagbladet.no

Politiet fikk vite om ulykken klokken 06.00

Brannvesenet kom til stedet og hjalp til å få ut den fastklemte personen ut av bilen. Føreren av vogntoget skal ha kommet fra ulykken med uten skader, men ble sendt til sykehuset for en helsesjekk.

Metlid vet ikke hvor omfattende skader sjåføren av personbilen pådro seg, men i følge en pressemelding fra St.Olavs Hospital i Trondheim er han alvorlig skadd. Tilstanden er uavklart.

Ifølge vitner på stedet skal det ligge jordklumper og steinblokker i veibanen.

Veien er stengt på stedet. Et kjørefelt vil bli åpnet når området der raset har gått er merket. Det blir også undersøkt om det er fare for flere ras ved ulykkesstedet.