Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frontkollisjon ved Sogndal

Tre personer skadd, hund døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire personer og en hund var i ettermiddag innblandet i en frontkollisjon ved Sogndal. Tre av personene ble skadd, mens hunden omkom.

- En nederlandsk bil med en mann, kvinne og hunden inni kom over i motgående kjørefelt og krasjet med en norskregistrert bil der det satt en mann og en kvinne, opplyser operasjonsleder Arild Stokkereit ved Sogn og Fjordane politidistrikt til Dagbladet.

Meldingen kom inn klokka 15.55.

- En melder som satt en kilometer unna ulykken ringte, forklarer Stokkereit.

Politi, ambulanse og brannvesen rykket straks ut til åstedet, som på riksvei 55 en kilometer fra avkjørselen til Hafslo fra Sogndal. Flere luftambulanser ble ifølge Dagbladets opplysninger også utkalt.

- Begge de to i den nederlandske bilen ble skadd, i likhet med passasjeren i den norske bilen, kvinnen. Hunden døde på stedet, sier operasjonslederen.

Alle de skadde er fraktet til Førde sentralsjukehus.

- Ifølge AMK er ingen av dem livstruende skadd, opplyser Stokkereit.

Riksvei 55 ble midlertidig stengt som følge av ulykken.

Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge ble ikke koblet inn i redningsarbeidet, ifølge redningsleder Nils-Ole Sunde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling