Frontline fosser fram

Frontline nærmer seg 200 kroner etter å ha steget 21 prosent på fire dager, og bidrar til en positiv stemning i aksjemarkedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Frontline har tatt helt av på Oslo Børs de seneste dagene. Selskapet er i det ledelsen selv kaller en situasjon med superprofitt. Det gir fleksibilitet, og mye moro for aksjonærene.

I går la selskapet frem sterke resultater for første kvartal, og betalte ut rundt 70 millioner dollar i utbytte. I dag er kampen om Mosvold Shipping avgjort etter at budet ble økt med fattigslige 4,5 prosent. Samtidig melder Frontline-ledelsen at den kjøper tilbake egne aksjer til kurs 181,03 kroner.

Videre opp

Dette er en kurs som ligger langt over de underliggende verdier, og må tolkes som et signal fra Frontline-ledelsen om at de mener kursen skal videre opp.

Investorene på Oslo Børs setter i hvert fall pris på alt det som skjer rundt rederiet, og sender kursen opp nye 4,3 prosent til 196 kroner. I løpet av fire handledager har Frontline-kursen steget 21 prosent. Markedsverdien er opp over 2,5 milliarder kroner til over 14 milliarder kroner. På det høyeste i dag har kursen vært opp i 198 kroner.

Frontline transaksjoner i Mosvold Shipping løfter selskapet til andre plass på omsetningslisten med 202 millioner kroner. Omsetningen i Frontline er på beskjeden 41 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer