Frøs i hjel etter sidesprang med elskerinna i bilen

Ikke akkurat en het affære.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 29-årige gifte mannen hadde et forhold til sin elskerinne i tre år. Men den 19. desember i fjor gikk det galt.

I garasjen Det kyssesyke paret møttes i Luton i Bedfordshire i England, og la stevnemøtet til mannens bil for ikke å bli oppdaget av familie eller venner. De parkerte bilen i en garasje for å være uforstyrret, skriver Dailymail.co.uk.

Sovnet i bilen Etter hete kyss og en romantisk stund, sovnet jenta i armene på sin elsker. Dette var i den verste kuldeperioden i desember i fjor, og temperaturen ble 10 minusgrader i løpet av natten. Det som hadde begynt som en het hyggestund ble plutselig til det stikk motsatte.

Uten puls Elskerinnen har i avhør fortalt politiet at hun våknet midt på natten og oppdaget at mannen ikke var i sin Vauxhall Astra lenger. Det var først da hun gikk ut av bilen at hun oppdaget han liggende stivfrossen på magen på garasjegulvet. Han var kald som is og hadde ingen puls, skal kvinnen ha forklart.

Ulykkelig ekteskap Hun ringte straks etter ambulanse, som kunne konstatere at den utro mannen hadde frosset i hjel. Mannen skal angivelig ha hatt et forhold til elskerinnen etter å ha blitt tvunget inn i et ekteskap hvor han var ulykkelig.

Rettsmedisinere opplyste at obduksjonene av mannen avdekket at dødsårsaken var nedkjøling, og at det hele var et uhell.
 


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer