Frøya (19) søker bestevenninne

Frøya Andersen (19) har et sterkt ønske om et nytt vennskap. Nå har hun lagt ut en annonnse på Finn.no

GODE VENNER: Frøya Andersen har flere kjæledyr hun er veldig glad i. Nå ønsker hun seg en venninne, og har lagt ut en annonse, hvor hun søker nytt bekjentskap. Foto: Privat
GODE VENNER: Frøya Andersen har flere kjæledyr hun er veldig glad i. Nå ønsker hun seg en venninne, og har lagt ut en annonse, hvor hun søker nytt bekjentskap. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai la 19 år gamle Frøya Andersen fra Gausel ut en annonse på Finn.no, hvor hun skriver at hun ønsker seg en bestevenninne.

Hun forteller Dagbladet at hun ikke føler at hun har hatt en skikkelig god venninne siden barneskolen, og Andersen sier hun valgte å gå en litt uvanlig vei for å finne nytt bekjentskap.

- I løpet av livet har jeg prøvd mange måter for å få meg venner, men det har bare ikke gått den riktige veien. Jeg har ikke hatt skikkelige venninner på lang tid, og tenkte «hvorfor ikke legge ut en Finn-annonse?», sier Andersen til Dagbladet.

- Vanskelig før corona

19-åringen bor sammen med kjæresten sin, André Ydstebø (28) og deres to hunder og katter, i Stavanger-området. Hun forteller at det hjelper veldig med kjæreste, kjæledyr og familie, men har fortsatt et sterkt ønske om noen gode venninner.

- Jeg savner en god venninne, og skulle ønske jeg kunne få det en dag i framtida. Det har vært vanskelig å finne gode venner i coronapandemien, men det var vanskelig for meg før også, sier Andersen.

- Har du fått noen henvendelser etter annonsen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer