Nordmann i retten i London:

- Frøys av beinet og kappet av penisen

I et rettsmøte i London kom nye og grufulle fram om gruppa hvor en nordmann står sentral.

RETTSSAK: Nordmannen måtte møte i Westminster Magistrates' Court, anklaget for det som beskrives som ekstreme inngrep. Foto: Jordan Pettitt / NTB
RETTSSAK: Nordmannen måtte møte i Westminster Magistrates' Court, anklaget for det som beskrives som ekstreme inngrep. Foto: Jordan Pettitt / NTB Vis mer
Publisert

En nordmann i 40-åra kalt «evnukkmakeren» og flere andre møtte i retten i London onsdag, anklaget for grov kroppsskade. Gruppa skal blant annet ha laget kastreringsfilmer og solgt disse på internett.

I retten kom det fram nye detaljer om ekstreme ritualer som gruppa skal ha gjennomført.

En av de tiltalte erkjente å blant annet ha utsatt nordmannen, som er omtalt som gruppas leder, for så omfattende fryseskader at han måtte amputere det ene beinet i 2019.

Fjernet penisen hans

Gruppa skal ha utført totalt 29 ekstreme inngrep og fjerning av kroppsdeler på 13 forskjellige fornærmede. Inngrepene omfattet blant annet fjerning av kroppsdeler og deling av videoer av handlingene som fant sted hjemme hos ham. Disse skal det som beskrives som abonnenter ha betalt for å se.

I onsdagens rettsmøte erkjente nordmannen ikke straffskyld for anklager om grov kroppsskade mot tre menn mellom 2018 og 2019, men han har erkjent å ha laget og distribuert upassende videoer av et barn.

Selv deltok nordmannen på møtet via videooverføring fra fengselet. To av de andre tiltalte som møtte i rettssalen, erkjente å ha fjernet nordmannens penis og delt videomateriale av dette på et nettsted. En av dem, som ifølge britiske medier arbeider som sykepleier, innrømmet å ha fjernet deler av brystvorta hans med operasjonsutstyr stjålet fra sykehuset hvor han jobbet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer