Frp: - Må åpnes for massiv oljevirksomhet i nord

- Oljerapporten fjerner enhver tvil. Nå må det åpnes for en massiv leteboring og utbygging av oljevirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

OPP MED OLJA: Frp har tidligere omfavnet olje- og energiminister Ola Borten Moes syn på oljeboring på norsk sokkel. Nå vil partiet, med Per Willy Amundsen (t.v.) i spissen, oljebore for hva det er verdt i Lofoten, Vesterålen og Senja. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
OPP MED OLJA: Frp har tidligere omfavnet olje- og energiminister Ola Borten Moes syn på oljeboring på norsk sokkel. Nå vil partiet, med Per Willy Amundsen (t.v.) i spissen, oljebore for hva det er verdt i Lofoten, Vesterålen og Senja. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer