Frp, barnefamilier og pleietrengende

Siden Fremskrittspartiet har så sterk oppmerksomhet rettet mot barnefamiliers og gamles valgmuligheter, er det god grunn til å se nærmere på partiets politikk på disse områdene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Barnefamilier som ikke sender mindreårige barn i barnehage får kontantstøtte, et system Frp er sterk tilhenger av.

Mange av de barn som på grunn av sosiale og andre årsaker absolutt burde nyte godt av omsorg og læring i barnehagen holdes hjemme, fordi foreldrene får noen tusenlapper mellom hendene.

Barn av innvandrerforeldre har ekstremt behov for læring i barnehagen. Nå går Frp også inn for en utradering av en velorganisert skolefritidsordning, SFO. Fjerning av den nå subsidierte SFO vil forsterke den negative effekt av Frp-politikk overfor barn.

Begge disse Frp-målene er dirigert av at individet alene, - uansett forutsetning hos det enkelte individ skal være sin egen lykkes smed. I mange tilfeller fører det til ulykke, ikke lykke. Hvilken positiv betydning barnehage og SFO ville ha for innvandrernes integrering er det kanskje bare Frp-strategene som ikke forstår. Men samtidig krever Frp kraftigere lut overfor innvandrere som ikke lærer seg norsk, f eks.

Synes du dette henger på greip fordi du synes konsekvensene av Frp-politikken er ønskelig, - så fortsett å stemme Fremskrittpartiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer