Frp boikotter Norwegian etter Spania-tur

Stortingsgruppa til Fremskrittspartiet skulle hjem fra Spania. Flygningen ble kraftig forsinket, og Frp føler seg dårlig behandlet. Nå boikotter partiet Norwegian.

BOIKOTT: Nå vil ikke stortingsgruppa til Fremskrittspartiet lengre fly med Norwegian. .
Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
BOIKOTT: Nå vil ikke stortingsgruppa til Fremskrittspartiet lengre fly med Norwegian. . Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Anført av parlamentarisk leder Harald Tom Nesvik var hele stortingsgruppa til Fremskrittspartiet - med ektefeller og partnere som følge - på tur til Spania i mai i år.

Etter at partiets egen finansminister, Siv Jensen, hadde lagt fram det reviderte budsjettet, satte stortingsgruppa, representantene og rådgiverne med følge seg på Norwegian-flyet fra Oslo til Alicante fredag 20. mai.

På dagsorden sto det seminar og møte med Frp's lokale partilag i de spanske byene Torrevieja og Alfaz del Pi. Flere av deltakerne karakteriserer den delen av turen som svært vellykket.

Skyldte på været

Problemene startet da de 60 Frp-erne skulle hjem til Norge søndag 22. mai.

- Først fikk vi beskjed om at flyet var forsinket med tre timer. Det er til å leve med. Men så blir det bare verre og verre. Flyet skulle egentlig tatt av ved 15.30-tiden. Klokka 20.00 skyldte Norwegian på været, forteller sekretariatsleder Per Kristian Solbak i Fremskrittspartiets stortingsgruppe til Dagbladet.

- Det pussige var at det landet og tok av fly som skulle til Norge og andre steder i Skandinavia. Informasjonen var rett og slett dårlig, og feil. Norwegian sendte et fly til Stockholm, mens SAS fløy samtidig til Oslo, og fortsatt skyldte Norwegian på at været var årsak til at de ikke kunne fly fra Alicante til Oslo, sier Solbak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer