Frp-byks: Siv stjeler velgere fra Erna

12 prosent av Høyres velgere fra 2013 sier de ville stemt Frp i dag.

TAR FRA HØYRE: Mens Siv Jensen og Frp gjør sin beste måling på årevis smerter det nok for Erna Solberg å høre at 12,4 prosent av dem som stemte Høyre i 2013, sier de ville stemt Frp i dag. Her er partilederne fotografert i går ettermiddag under sentralbanksjefens årstale. FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX
TAR FRA HØYRE: Mens Siv Jensen og Frp gjør sin beste måling på årevis smerter det nok for Erna Solberg å høre at 12,4 prosent av dem som stemte Høyre i 2013, sier de ville stemt Frp i dag. Her er partilederne fotografert i går ettermiddag under sentralbanksjefens årstale. FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frp bykser fram på Dagbladets nyeste partibarometer. Regjeringspartiet får en oppslutning på 18,2 prosent, det høyeste Dagbladet har målt Frp til siden før valget i 2013.

Og mange av velgerne stjeler Siv fra Erna.

Mister mest til Frp

12,4 prosent av dem som stemte Høyre i 2013 sier de ville stemt Frp i dag. Dermed er det ingen partier Erna Solberg mister så mange velgere til som Frp.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer