FRP-RABALDERET FORTSETTER:

Frp ekskluderte Arendal-lederen

Fylkesstyret i Aust-Agder Frp vedtok i kveld å kaste ut lederen for fylkets største lokallag etter aviskritikk.

ANKER: Ingart Blikra (t.v) og Bjørnar Solvei anker utkastelsen til sentralstyret i Frp etter at fylkesstyret i Aust-Agder i kveld ekskluderte dem. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland
ANKER: Ingart Blikra (t.v) og Bjørnar Solvei anker utkastelsen til sentralstyret i Frp etter at fylkesstyret i Aust-Agder i kveld ekskluderte dem. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg fikk nettopp telefon fra Fremskrittspartiets rådgiver Christian Danielsen om at fylkesstyret vårt nettopp bestemte seg for å ekskludere meg, sier Bjørnar Solvei, leder for Arendal Frp.

- Fatter ikke

Han fratas medlemskapet i partiet fordi fylkesstyret mener han har opptrådt illojalt ved å målbære kritikk mot tre av partiets fylkestingsrepresentanter etter at de stemte for sammenslåing av Agder-fylkene 13. desember.

- Jeg fatter ikke at takhøyden kan være så lav. Det eneste jeg har gjort er å kritisere at de tre fylkestingsrepresentantene stemte på tvers av hva rådsmøtet i Aust-Agder hadde gått inn for, sier Bjørnar Solvei.

Anker til sentralstyret

51-åringen har nå 14 dager på seg til å anke avgjørelsen inn for sentralstyret i Frp.

- Det gjør jeg umiddelbart og håper de omgjør vedtaket. Jeg brenner for partiet og frykter det verste hvis ekskluderingen opprettholdes. Mange har allerede varslet på mail og telefon at de vil forlate Frp hvis jeg blir kastet ut for godt, sier Bjørnar Solvei til Dagbladet.

Stor ressurs

I en pressemelding fra fylkesstyret i Aust-Agder Frp heter det om Bjørnar Solvei:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer