TRIVES PÅ TOPPEN: Siv Jensen liker å styre landet, og har ikke tenkt å overlate makten til Ap. Nå vil hun gjøre Frp bredere og vise velgerne at Frp har god politikk på flere områder enn på innvandring, samferdsel og skatt. Skole, helse og omsorg er politikkområder som skal løfes fram. Frp starter sitt landsmøte på Gardermoen fredag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
TRIVES PÅ TOPPEN: Siv Jensen liker å styre landet, og har ikke tenkt å overlate makten til Ap. Nå vil hun gjøre Frp bredere og vise velgerne at Frp har god politikk på flere områder enn på innvandring, samferdsel og skatt. Skole, helse og omsorg er politikkområder som skal løfes fram. Frp starter sitt landsmøte på Gardermoen fredag. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Frps landsmøte 2018

- Frp er bedre til å styre landet enn Ap

En av Siv Jensens største bragder var å få velgernes tillit i fjor høst til å fortsette i regjering. Nå skal Frp løfte skole, helse og miljøpolitikk for å bli et bredere folkeparti.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Vi er et bedre styringsparti enn Ap. De har jo vært uten makt noen år, og har betydelige utfordringer i eget parti. Det er vanskelig å se hva som er Aps prosjekt. Jeg ser det ikke, og jeg tror mange velgere har problemer med å se det.

Jeg mener Frp som parti har fått et «styringstillegg», fordi velgerne har sett at landet styres trygt med Frp i regjering, sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen til Dagbladet.

Ærlig overfor velgerne

I 2013 førte hun Frp for første gang inn i regjering. I fjor gjorde Frp et valg på linje med resultatet for fire år siden, og de borgerlige berget flertall. Å få fornyet tillit fra velgerne er en av Frps største seire, mener Jensen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn