Frps landsmøte 2018

- Frp er bedre til å styre landet enn Ap

En av Siv Jensens største bragder var å få velgernes tillit i fjor høst til å fortsette i regjering. Nå skal Frp løfte skole, helse og miljøpolitikk for å bli et bredere folkeparti.

TRIVES PÅ TOPPEN: Siv Jensen liker å styre landet, og har ikke tenkt å overlate makten til Ap. Nå vil hun gjøre Frp bredere og vise velgerne at Frp har god politikk på flere områder enn på innvandring, samferdsel og skatt. Skole, helse og omsorg er politikkområder som skal løfes fram. Frp starter sitt landsmøte på Gardermoen fredag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
TRIVES PÅ TOPPEN: Siv Jensen liker å styre landet, og har ikke tenkt å overlate makten til Ap. Nå vil hun gjøre Frp bredere og vise velgerne at Frp har god politikk på flere områder enn på innvandring, samferdsel og skatt. Skole, helse og omsorg er politikkområder som skal løfes fram. Frp starter sitt landsmøte på Gardermoen fredag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Vi er et bedre styringsparti enn Ap. De har jo vært uten makt noen år, og har betydelige utfordringer i eget parti. Det er vanskelig å se hva som er Aps prosjekt. Jeg ser det ikke, og jeg tror mange velgere har problemer med å se det.

Jeg mener Frp som parti har fått et «styringstillegg», fordi velgerne har sett at landet styres trygt med Frp i regjering, sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer