Frp fant Aps valgkampnotat på hotell-PC

Aps partisekretær Martin Kolberg ler bort hendelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiet gjorde store øyne da de inntok Sundvolden Hotel tre dager etter Arbeiderpartiet - og fant Aps strateginotat for valgkampen på hotellets datamaskin.

Aps partisekretær Martin Kolberg ler bort det hele og synes ikke det er flaut.

- Frp opptrådte skikkelig og gjorde oss oppmerksom på saken. Det ville vi også ha gjort. Det var et helt åpent dokument som ble brukt i en stor forsamling. Vi har ikke hemmelige dokumenter i Arbeiderpartiet, sier Kolberg til TV 2.

Av den gjenglemte datafilen går det blant annet fram at Aps slagord i valgkampen skal være «Alle skal med!». Dette var slagordet de svenske sosialdemokratene brukte under sin valgkamp sist høst, et valg de for øvrig tapte med klar margin.

Frps byrådsmedlem i Oslo, Peter N. Myhre, sier han ble litt forbauset over å finne et dokument med navn «Stortingsgruppa 17.01.07». Han trodde først det var noe fra hans eget parti, men skjønte så at det var en godbit fra den argeste motstanderen, partiet som har satt seg fore å knekke «Frp-koden».

(NTB)

GLEMTE VALGKAMPNOTAT: Aps partisekretær Martin Kollberg mener ikke det er så alvorlig at Ap glemte et dokument på en hotell-PC. Her sammen med statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Scanpix
GLEMTE VALGKAMPNOTAT: Aps partisekretær Martin Kollberg mener ikke det er så alvorlig at Ap glemte et dokument på en hotell-PC. Her sammen med statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Scanpix Vis mer