- Frp får ikke gjennom sin innvandringspolitikk

Dersom de to havner i regjering sammen etter valget. - Innvandrere er bekymret for å stemme på oss grunnet Frp, sier Høyres Afshan Rafiq.

MENER FRP MÅ JENKE SEG: Tidligere stortingsrepresentant Afshan Rafiq (H) er 5. kandidat i Oslo og leder Høyres Forum for mangfold og inkludering. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
MENER FRP MÅ JENKE SEG: Tidligere stortingsrepresentant Afshan Rafiq (H) er 5. kandidat i Oslo og leder Høyres Forum for mangfold og inkludering. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En uke før valget setter Høyre ned foten for Frp og lover å ta kontroll i innvandrings- og inkluderingspolitikken, dersom partiene ender i regjering etter valgdagen 14. september.

- Frp går til valg på en politikk som nører opp under fremmedfrykt og fiendtlige holdninger til innvandrere. Frp setter grupper opp mot hverandre istedet for å bygge bro. Det er det motsatte av Høyres budskap, sier leder av partiets Forum for mangfold og inkludering, Afshan Rafiq, til Dagbladet.

Eldrehjem og leksehjelpHøyre går blant annet til valg på tilpassede sykehjem for eldre innvandrere samt ekstra leksehjelp og sommerskole for minoritetsungdom, saker som står lavt i kurs hos Frp.

- Høyre har solid erfaring på innvandringsfeltet med Erna som statsråd i Bondevik II-regjeringen, sier Rafiq, som er stortingskandidat for Oslo Høyre.Nei til aldersgrenseHun trekker en tydelig linje mellom norsk asylpolitikk og hele innvandrings- og integreringsfeltet.

- Frp får ikke gjennom sin innvandringspolitikk. I asylpolitikken er vi nok mer enige om en del ting, men verken jeg eller partiets ledelse har noe å gi på Høyres innvandring- og integreringspolitikk, sier Rafiq, som har drøftet saken med Høyre-leder Erna Solberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer