FrP flytter inn hos Hagen

Får partiet hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Carl I. Hagen har funnet en løsning på den pågående nabofeiden rundt sin bolig. I flere tiår har han vært partiets ubestridte leder, og nå flytter FrPs lokalpolitikere Vestfold, Telemark og Buskerud inn hos ham.

Hagens villa på Kalvetangen utenfor Tønsberg er regulert til næringsformål, men det er lov til å bo der dersom halvparten av bygget brukes til næringsformål - en såkalt vaktmesterbolig.

Det hadde Hagen ikke sørget for, og naboene klaget på at villaen i strandsonen ble brukt kun som bolig for partilederen.

I går bestemte et enestemmig styre for FrPs distriktskontor i Tønsberg å takke ja til Hagens tilbud om en leieavtale for næringsdelen på 100 kvadratmeter, skriver Tønsbergs Blad.

Avisen skriver at styret synes beliggenhet, pris og fasiliteteer er godt egnet i Hagens villa, og legger til at FrP får egen vaktmester.

- Det eneste negative er bomringen i Tønsberg. Den belastningen tar vi, sier fylkesformann Vidar andersen til avisa.

Partiets distriktskontor har tegnet kontakt for fire år.

Carl. I Hagen har høstet kritikk for det mange betrakter som en omgåelse av reglene når han flytter inn i villaen, som egentlig er et næringsbygg. Nøtterøy kommune vil trolig godkjenne FrP-kontoret i Hagens hus.

LØSNING: Får partiet hjemme, bor i vaktmesterboligen. Foto: DAGBLADET
LØSNING: Får partiet hjemme, bor i vaktmesterboligen. Foto: DAGBLADET Vis mer
PARTIKONTOR: Carl i Hagens hjem i strandsonen på Kalvetangen.