Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frp først med «Knut»-saken

BERGEN (Dagbladet): Hvem på Stortinget tok først affære i «Knut»-saken? Det er etter hvert blitt det store stridstemaet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da barne- og familieminister Valgerd Svarstad Haugland (KrF) møtte justiskomiteens leder, Kristin Krohn Devold (H), til dyst i radioens «Her og nå»-sending i går, var førstnevnte opptatt av å få fortalt at hun tok kontakt med Fylkesmannen i Hordaland - før Devold var på tråden til henne. Men så viser det seg at Frp's Vidar Kleppe slår dem alle:

- Jeg sendte brev til barne- og familieministeren om saken allerede 7. august og ba henne ta affære, sier Kleppe til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling