Frp fram to prosentpoeng

I septembermålingen til Ipsos MMI.

NØKTERN: - Den eneste målingen jeg bryr meg om er valgresultatet neste høst, sier Frp-leder Siv Jensen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NØKTERN: - Den eneste målingen jeg bryr meg om er valgresultatet neste høst, sier Frp-leder Siv Jensen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I august forsynte Erna seg grovt av Sivs velgere. Nå er situasjonen motsatt.

September-målingen til Ipsos MMI viser en framgang for Fremskrittspartiet på to prosentpoeng, fra 11,0 til 13,0. Regjeringskompanjong Høyre går tilbake fra 30,9 i august til 28,5 prosent.

Tilbakeholden Frp-leder Siv Jensen er nøktern i sine kommentarer til det ferske partibarometeret.

- Det er selvsagt hyggelig med gode målinger. Samtidig vet vi at de svinger. Den eneste målingen jeg bryr meg om er valgresultatet neste høst.

- Frp'ere over hele landet gjør en fantastisk jobb hver eneste dag, og jeg håper og tror Fremskrittspartiet kommer til å gjøre et godt valg, sier Siv Jensen.

Enklere hverdag - Jeg tror velgerne for hver dag som går ser at Frp gjennomfører politikk som gjør hverdagen enklere for folk flest.

- Når vi fjerner arveavgiften, strammer inn i innvandringspolitikken, innfører fritt behandlingsvalg i helsevesenet og bygger veier raskere, billigere og bedre så er det noe folk vil ha mer av.

- Og det skal de få, sier partileder Siv Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer