Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frp-fylkeslag skal ha krisemøter neste uke

Agder Frp har innkalt både styremedlemmer og lokallagsledere til et ekstraordinært møte for å diskutere regjeringsdeltakelsen. Også i Oslo blir det krisemøte.

KRISEMØTE: Oslo Frp har innkalt til ekstraordinært fylkesstyremøte mandag, ifølge leder Tone Ims Larssen. Foto: Øistein Norum Monsen
KRISEMØTE: Oslo Frp har innkalt til ekstraordinært fylkesstyremøte mandag, ifølge leder Tone Ims Larssen. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

– Jeg bestemte meg onsdag for å kalle inn til styremøte der også lokallagsledere møter. Det er for å informere samt drøfte partiets vei videre sett fra Agder, skriver fylkesleder Christian Eikeland i Agder i en tekstmelding til NTB.

Møtet er onsdag 22. januar, får NTB opplyst.

Oslo Frp har innkalt til ekstraordinært fylkesstyremøte mandag, fortalte leder Tone Ims Larssen til NRK fredag. Det samme har fylkeslaget i Vestland, ifølge kilder Bergens Tidende har vært i kontakt med.

KRISEMØTE: Frp-leder og finansminister Siv Jensen truet med å gå ut av regjering, så gikk hun i krisemøte med sine egne. Video: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

Møtet vil bli holdt i etterkant av at statsminister Erna Solberg (H) har fått Frps kravliste for å bli i regjering, skriver avisen.

Møre og Romsdal ferdig

Fylkeslaget i Møre og Romsdal, som er Frps største og mektigste, er ferdig med å behandle saken internt, ifølge leder Frank Sve.

– Det er jeg som fylkesleder som håndterer saken her i fylket, melder han til NTB.

Innlandet avventer

Innlandet Frp hadde ordinært styremøte torsdag kveld og avventer partiledelsens arbeid med saken, opplyser fylkesleder Johan Aas.

I Trøndelag opplyser fylkesleder Tommy Skatland at de vil innkalle til styremøte dersom det er behov for det.

– Jeg er jevnlig i kontakt med hele fylkesstyret via telefon, opplyser han.

Flere fylkesledere har tatt til orde for at det må innkalles til ekstraordinært landsstyremøte for å diskutere regjeringsdeltakelsen.