Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frp har fått åtte varslersaker eller bekymringsmeldinger siden oktober

Partiet er ordknappe om saken.

ORDKNAPPE OM VARSLING: Partileder Siv Jensen og assisterende generalsekretær Øistein Lid. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
ORDKNAPPE OM VARSLING: Partileder Siv Jensen og assisterende generalsekretær Øistein Lid. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiet har siden oktober fått inn åtte varsler eller bekymringsmeldinger, inkludert saken som omhandler Ulf Leirstein.

Tidligere har partiet sagt at det dreide seg om fem saker, men tirsdag kunne assisterende generalsekretær Øistein Lid opplyse at tallet er åtte.

Sakene har varierende alvorlighetsgrad, ifølge Lid, som ellers ikke vil besvare noen av NTBs spørsmål om hvor mange personer det gjelder, om flere varsler gjelder samme person, hvilket nivå personene befinner seg på i partiet, når hendelsene skal ha funnet sted eller i hvilken grad man har vært kontakt med varslerne.

- Alle varsler blir behandlet og fulgt opp av vårt organisasjonsutvalg i henhold til våre retningslinjer. Vi kommenterer ikke intern saksgang på varsler/bekymringsmeldinger, svarer Lid.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!