Fnyser av Jensens krisemøte om bompenger

- Frp har fått litt panikk

- Et spill for galleriet, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at finansminister og Frp-leder Siv Jensen kaller inn partitoppene i regjering til krisemøte om bompenger.

SPILL. - Du er jo ikke helt handlingslammet når du sitter i regjering og er ekstremt bekymra for bompenger, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo.
SPILL. - Du er jo ikke helt handlingslammet når du sitter i regjering og er ekstremt bekymra for bompenger, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Fremskrittspartiet har åpenbart fått litt panikk fordi de ser at bompengepartiet vokser. Dette såkalte krisemøtet til Siv Jensen er et spill for galleriet i et forsøk på å framstå som verdens mest kritiske mot bompenger, sier Johansen til Dagbladet.

- Krisa er ei krise for Frp og den handler om at bompengepartiet går fram, slår Johansen fast.

Det var gjennom VG tidligere mandag at Jensen fortalte at hun har innkalt partilederne i de andre regjeringspartene til et krisemøte om bompengeopprøret.

- Vi jobber for minst mulig bompenger for folk flest og vi vil se på hva vi kan gjøre for å redusere bompengebelastningen som er i ferd med å bli for stor for mange. Derfor har jeg tatt initiativ til et møte med de andre regjeringspartiene, het det i en SMS fra Jensen til Dagbladet.

Oppskriften hennes er at stat og kommuner må bla opp mer for å redusere innbetalingen fra bilistene.

Økt belastning

Johansen minner om at Frp har hatt finansministeren og samferdselsministeren i seks år.

- På den tida har bompengebelastningen økt fra 8 til 13 milliarder kroner og vi har gått fra 170 til 309 bomstasjoner. Så når Jensen nå angivelig skal ha krisemøte med de andre partilederne i regjeringen, demonstrerer det en voldsom interesse av å forsøke å framstå som noe Frp ikke har vært på de seks åra de har sittet i regjering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer