Frp har ikke fått i gjennom et eneste forslag i Stortinget

Likevel er Siv Jensen fornøyd.

IKKE VEDTATT: Partileder Siv Jensen virker ikke bekymret over at Frp ikke har fått vedtatt et eneste forslag på Stortinget. Dette bildet er fra da hun talte til forsamlingen under landsmøtet til FrP på Gardermoen fredag. 
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
IKKE VEDTATT: Partileder Siv Jensen virker ikke bekymret over at Frp ikke har fått vedtatt et eneste forslag på Stortinget. Dette bildet er fra da hun talte til forsamlingen under landsmøtet til FrP på Gardermoen fredag. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Fremskrittspartiet (Frp) har ikke fått vedtatt et eneste av sine representantforslag i Stortinget det siste året.

Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av de 61 representantforslagene Frp har lagt fram siden partiets forrige landsmøte for ett år siden.

I mer enn 85 prosent av forslagene oppnådde ikke Frp støtte fra noe annet parti på Stortinget. Ett av fem Frp-forslag kom ikke engang opp til votering, fordi de i praksis ikke var noe annet enn spørsmål og redegjørelser.

Frp-leder Siv Jensen mener likevel at Frp har gode resultater å vise til overfor velgerne.

- Det har vært et viktig mål å utvikle bredden i stortingsgruppens synlighet, og dette har gitt gode og synlige resultater, sier Jensen.

Nestleder Per Sandberg sier han håper forslagene har satt i gang tankevirksomhet både hos de andre partiene og i embetsverket.

Han peker på at Frp tidligere har vært alene om en rekke saker som siden er blitt gjennomført, blant annet Nav-reformen, oppheving av NRK-monopolet og konkurranse i telesektoren.

(©NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer