- Frp har stor takhøyde. Vi er vant til å ha debatt om oss

Men Frp- leder Siv Jensen vil ikke kommentere interne forhold.

TILLIT: - Per og jeg har et godt forhold, og jeg registrerer at han sier han har full tillit til meg, sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen. Hun måtte i formiddag kommentere boka til nestlederen. Bildet er fra landsmøtet i vår da Sandberg ble gjenvalgt som nestleder for ett år til. Foto: Nina Hansen
TILLIT: - Per og jeg har et godt forhold, og jeg registrerer at han sier han har full tillit til meg, sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen. Hun måtte i formiddag kommentere boka til nestlederen. Bildet er fra landsmøtet i vår da Sandberg ble gjenvalgt som nestleder for ett år til. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Finansminister og Frp-leder Siv Jensen kom til Stortinget i formiddag for å svare på et spørsmål om garantier for bankinnskudd idet nestleder Per Sandberg avsluttet pressekonferansen om boka  «Mot min vilje - oppklaring av et politisk liv».

Presset Dermed ble Jensen bombartert av spørsmål om boka og sin nestleder da hun kom ut fra Stortingssalen. Han forsøkte å tone ned det faktum at partiets nestleder går ut med interne forhold og kritikk av partifeller, få uker etter at partiet har kommet inn i regjering.

- Er det illojalt av en nestleder i et parti å gå ut på en slik måte?

- Det er generelt stor takhøye i Frp. Vi tåler at det blir litt debatt om ting som har skjedd. Men jeg som partileder kommenterer aldri interne forhold i partiet, og det har jeg ikke tenkt å gjøre nå heller.

Taus om interne forhold - Men din nestleder kommenterer interne forhold. Hva sier du til det?

- Jeg har ingen kommentar til det utover at jeg ikke kommenterer interne forhold. Det er en sunn og riktig praksis for en partileder. Så får andre vurdere hvordan de vil forholde seg til det, svarer Jensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.