Frp hasteinnkaller til landsstyremøte

Frp har hasteinnkalt til et ekstraordinært landsstyremøte søndag for å oppdatere om status i bompengeforhandlingene.

BOMPENGEKRAV: Dersom Frp skal fortsette i regjering, må partiet levere bompengefri E8. Her er Erna Solberg og Siv Jensen avbildet under Arendalsuka. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BOMPENGEKRAV: Dersom Frp skal fortsette i regjering, må partiet levere bompengefri E8. Her er Erna Solberg og Siv Jensen avbildet under Arendalsuka. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter statssekretær Atle Simonsen (Frp) i Finansdepartementet. Det var avisa Nordlys som først meldte om saken.

- Jeg kan bekrefte at vi har innkalt til landstyremøte på søndag for å oppdatere landsstyret på status i forhandlingene om bompenger, sier statssekretær Atle Simonsen i Finansdepartementet i en sms til Dagbladet.

Per-Willy Amundsen, som er stortingsrepresentant for Troms og landsstyremedlem i Frp, sier han antar at regjeringsdeltakelse er tema for møtet.- Det har vært utgangspunktet hele tiden for vår diskusjon om bompenger, så jeg vil anta at temaet regjeringsdeltakelse skal diskuteres, sier stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen, som er medlem i landsstyret og stortingsrepresentant fra Troms, til Dagbladet.Det er uklart om det ekstraordinære landsstyremøtet innebærer at regjeringspartiene er ferdig med å diskutere bompengeløsninger.- Det er for tidlig å si. Det jobbes, og vi håper å ha en oppdatert status å gi til landsstyret søndag, sier Simonsen til Dagbladet.Han vil ikke si noe konkret om hva som diskuteres i sluttfasen av forhandlingene.Amundsen har ett soleklart krav, som han mener regjeringen må innfri: Bompengefri E8.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer