Frp-Hovelsen nekter å slutte

TRONDHEIM (Dagbladet): Frp-politikeren Dag Hovelsen vil slåss for jobben som fylkessekretær i Nord-Trøndelag Fremskrittsparti. Den lokale partiledelsen har bedt ham si opp jobben, men Hovelsen nekter å slutte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dag Hovelsen (49) er anmeldt for vold mot samboeren, etter at han gikk amok i et juleselskap. I Dagbladet i går tok han et oppgjør med sine egne drikkevaner:

- Hjemmebrent er styggedom. Jeg skal aldri mer drikke HB, sier Frp-eren som nå vil arbeide mot hjemmebrentkulturen i hjemfylket.
Dag Hovelsen var også Fremskrittspartiets førstekandidat til fylkestingsvalget, men det vervet har han trukket seg fra. Fra fylkesstyret har han også fått en oppfordring om å gå fra stillingen som ansatt sekretær, men det vil han ikke:

- Jeg er fast ansatt i partiet og har papirer på det. Jobben skal jeg beholde. Det er en av måtene jeg kan komme tilbake på, sier Dag Hovelsen som har søkt hjelp i helsevesenet etter sammenstøtet med samboeren i jula.

- Jeg har gitt hele mitt liv for Fremskrittspartiet. Jeg var valgkampleder for Per Sandberg og var en av dem som fikk ham på plass på Stortinget, som første Frp-politiker fra Nord-Trøndelag. Jeg gjorde en kjempejobb, noe Per Sandberg kan bekrefte, sier Dag Hovelsen.
Han har også fått beskjed om at Fremskrittspartiet vil ta fra ham mobiltelefonen han disponerer.