Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frp kan komme til å velge ny nestleder

Ingen av Frps nestledere ønsker å si om de vil ta gjenvalg til våren. I partiet går nå diskusjonen som hvem som kan ta over.

INTERN DISKUSJON: Det er fortsatt uklart hvem som vil bli ny nestleder i Frp. Foto: Jacques Hvistendahl
INTERN DISKUSJON: Det er fortsatt uklart hvem som vil bli ny nestleder i Frp. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist fredag ble det kjent at 2. nestleder i partiet, Per Arne Olsen, ikke tar gjenvalg til Stortinget. Men han ønsker ikke å røpe om han vil ta gjenvalg som nestleder, skriver Nationen.

- Jeg vurderer ting når det er aktuelt. Om trekvart år vil fristen for å svare valgkomiteen gå ut, og da skal jeg vurdere nestledervervet, sier han.

Per Sandberg, som er 1. nestleder, vil heller ikke si om han tar gjenvalg ennå, men sier at han har bestemt seg for hva han vil si til valgkomiteen.

Nationen har vært i kontakt med flere sentrale Frp-ere som har gjort seg tanker om hvem som kan ta over som nestleder i partiet.

Først i rekken nevnes Ketil Solvik-Olsen, Anders Anundsen og ordfører i Austevoll Helge Andre Njåstad. Også stortingsrepresentantene Tord Lien og Kari Kjønaas Kjos blir nevnt som aktuelle kandidater.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media