Frp kan snu om sprøyterom

Frp-leder Siv Jensen tror Oslo bystyre vil rydde opp.

VIL SNU: Frps nestleder Per Arne Olsen og Frp-leder Siv Jensen håper Frp snur i Oslo og beholder sprøyterommet. I går tok Per Arne Olsen, og en rekke andre stortingspolitikere, imot Arild Knutsen, leder i Foreningen for human narkotikapolitikk, og flere rusavhengige. Inne på Stortinget ble Frp utfordret på hvorfor Frp-byråd Sylvi Listhaug vil legge ned Norges eneste sprøyterom. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet
VIL SNU: Frps nestleder Per Arne Olsen og Frp-leder Siv Jensen håper Frp snur i Oslo og beholder sprøyterommet. I går tok Per Arne Olsen, og en rekke andre stortingspolitikere, imot Arild Knutsen, leder i Foreningen for human narkotikapolitikk, og flere rusavhengige. Inne på Stortinget ble Frp utfordret på hvorfor Frp-byråd Sylvi Listhaug vil legge ned Norges eneste sprøyterom. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Frps byråd i Oslo for eldre og sosiale tjenester, Sylvi Listhaug, har foreslått å legge ned det sprøyterommet for narkomane i Oslo som omtrent 550 mennesker bruker hver dag.

På StortingetNå taler Frp-ledelsen henne midt i mot, og håper Oslo bystyret finner penger til å bevare sprøyterommet i sin behandling av budsjettet.

I går møtte Frp-leder Siv Jensen og Frps nestleder Per Arne Olsen et trettitalls rusavhengige og støttespillere til møte inne på Stortinget. - Det er ingen som ønsker det mer enn meg at sprøyterommet skal bestå, sier Olsen til Dagbladet.

Fått signalerEtter møtet forteller Siv Jensen, som også var til stedet på møtet, at hun tror det fortsatt vil bli sprøyterom for de narkomane i Oslo.

- Kan du nå berolige de narkomane om at de kan få beholde sprøyterommet?

- Løpet er ikke kjørt. Jeg har fått signaler på at det kan løse seg, sier Siv Jensen til Dagbladet.

Selv om Frps egen byråd har foreslått nedleggelse, kan Frp i bystyret sitte på nøkkelen til at sprøyterommet likevel ikke blir nedlagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer