Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

FrP-kjendis dømt for omfattende økonomisk kriminalitet

Bobby Chaudry har i årevis kjempet for å kaste kriminelle innvandrere ut av Norge. I dag ble han dømt til 3 års fengsel for grov økonomisk kriminalitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cahudry er kjent som FrP-politiker med bastante synspunkt og kjæresten til Robinson-Mette. Han har også et barn med Iversen. Siden oktober i fjor har han vært tiltalt i Oslo Tingrett for omfattende økonomisk kriminalitet.

I dag dømte retten Chaudry til fengsel i 3 år, og fradømte ham også retten til å drive næringsvirksomhet i fem år. Retten fant det bevist at Chaudry har hatt befatning med over tre millioner kroner som stammer fra ulovlig virksomhet.

Retten mener at Chaudrys handlingsmønster har et systematisk preg og vitner om manglende repsekt og forståelse for lovgivningen.

I tillegg ble han dømt for grovt trygdemisbruk. I løpet av en åtteårsperiode hevet Cahudry syke- og arbeidledighetstrygd for mer enn 800 000 kroner, uten at han hadde krav på det.

Retten mener at misbruket er alvorlig, og at den derfor må reagere strengt.

Aktor i saken, Anne Maria Haarr, la ned påstand om seks års fengsel og inndraging av retten til å drive næringsvirksomhet for alltid.

Chaudry var ikke til stede da dommen ble avsagt. Han har mulighet til å anke dommen inn for en høyere domstol.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling