Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frp krever flere svar fra Haga

Mener troverdigheten til olje- og energiminister Åslaug Haga (Sp) er betydelig svekket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carl I. Hagen (Frp) mener troverdigheten til olje- og energiminister Åslaug Haga (Sp) er betydelig svekket etter at hun innrømmet at det var hun som først brakte Eli Arnstads navn på bane.

Les også: «Haga husker fortsatt dårlig»

- Jeg mener det er behov for flere avklaringer rundt ansettelsen av Eli Arnstad som konsulent. I kontroll- og konstitusjonskomiteen vil jeg mandag ta initiativ til at det blir sendt et nytt brev til statsråden, med flere spørsmål, sier Carl I. Hagen, som er medlem av kontroll og konstitusjonskomiteen på Stortinget.

Han mener Haga har fått en alvorlig ripe i lakken.

- Det er bemerkelsesverdig at hun nå plutselig husker hvem som nevnte Arnstads navn først. Dette burde hun ha funnet ut langt tidligere, og saken er alvorlig for henne som statsråd, sier Hagen. (NTB)

- IKKE INHABIL: Statsråd Haga skriver i brevet at det ikke hersker noen tvil om hennes habilitet i forhold til Eli Arnstad. Foto: SCANPIX
- IKKE INHABIL: Statsråd Haga skriver i brevet at det ikke hersker noen tvil om hennes habilitet i forhold til Eli Arnstad. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media