FrP-leder: -Unge jenter ønsker sex med mektige menn

Fremskrittspartiets leder i Storfjord, Rolf Bjørklund, hevder i et intervju med Nordlys at det slett ikke er uvanlig at unge jenter innynder seg og har sex med eldre ledere i partier og organisasjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Dette skjer i alle partier og i de fleste større organisasjoner. Derfor synes jeg det vitner om falskhet og dobbeltmoral når så mange nå fordømmer Frp's tidligere nestleder for å ha hatt sex med den 16 år gamle jenta under FpU-landsmøtet i fjor, sier Bjørklund til avisa.

Falt for fristelse

Bjørklund mener at Terje Søviknes (30) bare rett og slett har falt for den samme fristelsen som et meget høyt antall ledere har gjort gjennom nær sagt alle tider. Han tror de unge jentene blir beæret og tror de lettere kan komme til posisjoner når de får sine forbilder (eldre mannlige ledere) til å falle for dem.

- Gjennom et aktivt politisk liv de siste tretti årene har jeg gang på gang sett at dette skjer. Og jeg er så ærlig å si at også jeg har falt for innynding fra en og annen ungjente i tider hvor jeg selv har hatt sentrale verv i organisasjonslivet, sier Bjørklund.

Som utsprungne roser

- Du ble altså kurtisert. Men hadde du også sex med noen av ungjentene når dere møttes til større samlinger ?

- For meg gikk det ikke så langt at det ble til fullbyrdet sex. Men jeg vil slett ikke fordømme mannlige ledere som faktisk ikke klarer å styre sine følelser så mye at det ikke blir til sex med kurtiserende unge jenter. For de unge jentene er jo vanligvis meget vakre og tiltrekkende. De kan ofte sammenliknes med utsprungne roser i all sin ungdommelige skjønnhet.

- Når så den unge jenta etter å ha danset tett med den sin noe aldrende leder, og som hun føler seg stolt over å få oppmerksomhet fra, ved festbordet smyger seg tett inntil og nipper til et glass rødvin, da kan det skje. Med en promille i blodet lar mannen seg lett beruse. Ikke så mye av vinen som av den unge jenta som sitter og kurtiserer ham. I slike situasjoner er det ikke så fryktelig rart at de til slutt havner på et rom og har sex i lag, sier Rolf Bjørklund til Nordlys

tormod.brenna@dagbladet.no