Frp-leder ønsket Odins soldater velkommen til hjemstedet. Nå angrer han

- Jeg dummet meg ut.

ANGRENDE SYNDER: Hans Jørgen Fagereng sier at det ikke lenger er behov for at Odins soldater skal gå i gatene i Rakkestad. Foto: privat
ANGRENDE SYNDER: Hans Jørgen Fagereng sier at det ikke lenger er behov for at Odins soldater skal gå i gatene i Rakkestad. Foto: privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble full krangel i regjeringa da Frp's justispolitiske talsmann Jan Arild Ellingsen ga «honnør» til Odins soldater i Politisk kvarter.

- Enhver borger som ønsker til å bidra til å redusere utrygghet og redusere kriminaliteten, bør få honnør for det, sa Frp-topp Jan Arild Ellingsen til Politisk kvarter.

Frp-lederen i Rakkestad Hans Jørgen Fagereng ville ikke være noe dårligere enn partiets justispolitiske talsmann, og sa til i går RA at Odins soldater får lov til å være i hans nærområde så lenge de ikke gjør noe galt.

- Jeg har poengtert ganske klart at så lenge de ikke gjør noe galt, eller feil, så kan de godt være i mitt nærområde. Om de kaller seg soldater eller en forening, så lenge de ikke gjør andre fortred så spiller det ingen rolle om de er der, sa Fagereng til avisa.

Videre sa han:

- De blir sett ned på før de har vist hva de er for noe. Det er det jeg reagerer på. Man skal ikke dømme før de har gjort noe. Jeg føler at de blir forhåndsdømt.

Angrer på uttalelsene Men overfor Dagbladet sier Frp-toppen at han nå angrer dypt på intervjuet han gjorde med avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer