Frp lover støtte til Khans innvandrer-forslag

Vil splitte Ap og SV i innvandringspolitikken igjen. Stem selv over alle forslagene.

STØTTER KHAN: Per Willy Amundsen (tv) sammen med Per Sandberg og Siv Jensen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STØTTER KHAN: Per Willy Amundsen (tv) sammen med Per Sandberg og Siv Jensen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I dag tar fire år på stortinget slutt for Saera Khan (Ap), og den brukte hun til å lansere sju innvandring- og integeringsforslag hun mener Jens Stoltenberg bør vinne gjennom med i de pågående Soria Moria 2-forhandlingene.

Nå får hun klar støtte fra Frp for flesteparten av forslagene.Alderskrav for familiegjenforening og forbedret norskopplæring for innvandrere, står på lista.

- Vil være hjelpsomme- Dette forteller om en politiker som tør å tenke bredere enn det politisk korrekte i Arbeiderpartiet. Jeg håper hun kommer tilbake om fire år, lyder innvandringspolitisk talsmann i Frp, Per Willy Amundsen, rosende omtale.

Han lover Frps støtte til flere av Khans forslag, dersom Ap de neste fire årene bestemmer seg for å gå til Stortinget med forslagene.

- Vil vil være hjelpsomme og konstruktive. Jeg liker særlig forlaget om å sette aldersgrense for familiegjenforening, slik Ap også gikk inn for i forrige periode. Dessverre ble de stoppet av SV, sier Amundsen til Dagbladet.

Den gang hentet Ap og Sp blant annet støtte fra Frp og Høyre for å gjennomføre en lovendring som krever at en part har fire års arbeid eller utdanning i Norge for å gjennomføre familiegjenforening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer