Frp-oppvask likevel etter innlegg om raseblanding og muslimske erobringsplaner

Fylkesleder: - Dette finner du ikke i Frp's program. Saken vil bli håndtert over jul.

FÅR ETTERSPILL: Innlegget til Inger Lexow (Frp) skal tas opp partiets bystyregruppe i Tønsberg etter jul. Foto: Skjermdump fra Tønsbergs Blad
FÅR ETTERSPILL: Innlegget til Inger Lexow (Frp) skal tas opp partiets bystyregruppe i Tønsberg etter jul. Foto: Skjermdump fra Tønsbergs Blad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det omdiskuterte avisinnlegget om raseblanding og muslimsk overtakelse av Vesten fra Frp-representant Inger Lexov (77) får likevel et etterspill i Fremskittspartiets bystyregruppe i Tønsberg.

I etterkant av debatt og vedtak i bystyret, der Fremskrittspartiet sto aleine om å si nei til statlige myndigheters anmodning til Tønsberg kommune om å ta imot 80 flyktninger neste år, underbygger Lexow sine resonnementer med en video fra det høyreekstreme nettstedet Gates of Vienna.

- Vi forholder oss til Frp sitt program og innvandringspolitikken regjeringen fører, kommenterte først varaordfører, lokalpolitisk innvandringstalsmann for Fremskrittspartiet og leder av Frp's bystyregruppe, Bent Moldvær.

Og henviste til Lexow selv å vurdere om innlegget går utover Frp's og regjeringens politikk.

Lexov selv har ikke villet kommentere innlegget overfor Dagbladet eller Tønsbergs Blad, der innlegget ble publisert for to dager siden.

- Ikke akseptabelt for Frp

Nå er fylkesleder Frode Gaasland Hestnes i Vestfold Frp tydelig på at Lexows uttalelser ikke er akseptable for Fremskrittspartiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer